Termeni și Condiții

1. Condiții generale de utilizare a siteu-lui www.parchet-masiv.com

1.1. Site-ul www.parchet-masiv.com a fost realizat cu scopul de a furniza informații despre compania și produsele oferite de CUSTOM FLOORS. Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea în totalitate a “termenilor și condițiilor” de utilizare.
1.2. Condițiile generale de accesare și utilizare a site-ului www.parchet-masiv.com se aplică în totalitate, în mod necondiționat și permanent tuturor utilizatorilor și vizitatorilor.
1.3. Navigarea în continuare pe acest site presupune acceptarea integrală de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții de utilizare. În cazul în care Termenii și Condițiile site-ului www.parchet-masiv.com nu sunt considerate acceptabile pentru dvs, va recomandăm să încetati imediat utilizarea site-ului.

2.Drepturi de autor

2.1. Conținutul site-lui www.parchet-masiv.com este protejat de legile dreptului de autor, precum și de toate tratatele internaționale aplicabile în acest domeniu. Toate drepturile sunt rezervate www.parchet-masiv.com.
2.2. Toate materialele (texte, logo-uri și design) conținute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al webmaster-ului.
2.3. Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea oricărei părți din acest site fără permisiunea Webmaster-ului.

3. Modificări ale siteului www.parchet-masiv.com

3.1. CUSTOM FLOORS, prin intermediul Webmaster-ului își rezervă dreptul să modifice conținutul site-uluI www.parchet-masiv.com fără nicio notificare prealabilă.
3.2. CUSTOM FLOORS și Webmaster-ul nu sunt răspunzători față de utilizatori, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, pentru modificarea conținutului sau întreruperea disponibilității www.parchet-masiv.com.

4. Exonerarea de Răspundere

4.1. Acceptând să utilizați site-ul www.parchet-masiv.com, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele: - utilizarea site-ului www.parchet-masiv.com, se face pe propria răspundere.
4.2. CUSTOM FLOORS și Webmaster-ul site-ului www.parchet-masiv.com nu sunt răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, care ar putea să apară în urmă accesării sau utilizării Site-ului.
4.3. CUSTOM FLOORS și Webmaster-ul site-ului www.parchet-masiv.com se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel.

5. Date cu caracter personal

5.1. CUSTOM FLOORS și Webmaster-ul site-ului www.parchet-masiv.com respectă și se conformează Regulamentului (UE) 2016/679 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
5.2. Pentru a răspunde cererilor de comenzi, poate fi necesară furnizarea de informații cu caracter personal, cum ar fi email-ul și numărul de telefon.
5.3. Aceste informații vor fi strict utilizate numai pentru a transmite ofertele de preț la cerere, detaliile tehnice ale produselor aflate în site-ul www.parchet-masiv.com și vor fi utilizate în conformitate cu Politică de Confidențialitate.
5.4. Prin completarea formularului din pagină Contact al site-ului www.parchet-masiv.com, utilizatorii sunt de acord să fie contactați în viitor de către CUSTOM FLOORS.
5.5. CUSTOM FLOORS și Webmaster-ul site-ului www.parchet-masiv.com se obligă să asigure confidențialitatea datelor cu caracter personal și nu vor transmise către terți niciun fel de informații cu caracter personal, excepție facând terții parteneri care asigura bună funcționare a acestui site.
5.6. Acest site poate utiliza tehnologii care permit colectarea unor informații cu caracter tehnic despre utilizator: adresa IP, tipul browser-ului, sistemul de operare folosit și informații despre traficul realizat pe site-ul www.parchet-masiv.com.
5.7. Aceste posibile informații colectate prin intermediul site-ului www.parchet-masiv.com au că scop DOAR îmbunatatirea serviciilor sale adresate utilizatorilor.

6. Link-uri externe către site-urile unei terțe părți

Site-ul www.parchet-masiv.com poate conține link-uri externe către alte site-uri CUSTOM FLOORS dar și către alte site-uri a unei terțe părți și sunt furnizate doar pentru interesul dvs.
6.2. Răspunderea integrală pentru respectivele site-urile, o poartă proprietarii site-urilor în cauza.
6.3. CUSTOM FLOORS și Webmaster-ul nu răspund de conținutul, calitatea sau natură site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul www.parchet-masiv.com, excepție făcând doar linkurile către siteurile partenere ale CUSTOM FLOORS.
6.4. CUSTOM FLOORS și Webmaster-ul sunt exonerați de orice răspundere sau prejudiciu produs utilizatorului în accesarea link-urilor externe către websiteurile unei terțe părți, aflate pe siteul www.parchet-masiv.com.
6.5. Utilizatorii care accesează aceste link-uri externe își asumă personal răspunderea și riscurile ce vor decurge din accesarea lor.

7. Revizuiri ale Termenilor și Condițiilor

7.1. CUSTOM FLOORS și Webmaster-ul își rezervă dreptul de a schimbă termenii, condițiile și politicile site-ului www.parchet-masiv.com oricând și fără niciun preaviz.
7.2. Utilizatorii agreează că orice litigii apărute în legătură cu utilizarea site-ului www.parchet-masiv.com vor fi soluționate de instanțele judecătorești competențe din Municipiul București.

Pentru informații suplimentare, va rugăm să contactați Webmaster-ul la adresa: dorin.nas@parchet-masiv.com

* 25 MAI 2018. Utilizarea site-ului după informarea Utilizatorilor înseamnă acordul acestora cu privire la acest document.