Parchet triplustratificat - Calitate Premium!

Vă punem la dispoziție colecții unicat de parchet triplustratificat din stejar și alte esențe nobile pentru case, birouri și hoteluri la prețuri promoționale. Pentru comenzi mari oferim discounturi semnificative.

Această colecție este perfectă pentru o pardoseală în stil modern, adaptată pentru orice interior.

La prețuri accesibile, cu această colecție veți obține pardoseli unice în amenajarea căminului dvs.

Colecția New Classics este o colecție versatilă fabricată în nuanțe naturale și calde.

Gama de parchet triplustratificat

Parchetul triplustratificat este compus din trei straturi de lemn: stratul superior, stratul de contact și de uzură. Stratul superior este fabricat din lemn de esență nobilă, cu grosimea de 4-5 mm. Stratul din mijloc sporește rezistență mecanică și este de asemenea fabricat din lemn de rășinoase, cu o grosime de 7 mm. Stratul de baza are o grosime de 4 mm și este făcut din lemn de rășinoase. Acest tip de parchet are o stabilitate dimensională mare conferită de existența stratului de contrabalans. Se poate monta în toate tipurile de încăperi, inclusiv în săli de baie. Parchetul triplustratificat este ușor de montat, se întreține simplu și oferă un bun raport calitate/ preț. Pentru mai multe informații, va rugăm să ne contactați la nr. de telefon: +40 724 262 864 pentru a programa o vizită la showroom-ul nostru din București.
Toate produsele noastre au o rezistență termică foarte bună și sunt fabricate din lemn 100%. Comercializam parchet masiv cu finisaje deosebite și unice; aspect învechit, periat, afumat, finisare manuală, tăieri neregulate etc.

Preț parchet stejar

Prețul parchetului comercializat de Custom Floors depinde de următorii factori: esență lemnului, grosimea lamelei ( între 10mm și 22mm ), lungimea lamelei ( între 220 mm și 2000 mm ) și selecția ( desenul lemnului ). Clasele de selecție sunt reglementate de normele europene UNI EN 13226 și UNI EN 13227. În funcție de esență de lemn, destinația camerei și exigențele estetice ale dvs., consilierii noștri în vânzări va pot oferi sfaturi și detalii tehnice privind alegerea unui tip de pardoseală.