Parchet masiv din stejar - eleganță și confort!

Parchetul din lemn masiv oferă confort, căldură, stil și rafinament fiind ușor de curățat și întreținut și nu se demodează niciodată. Dacă doriți să vă creați un spațiu de locuit cald și primitor, parchetul masiv este alegerea perfectă. Pentru mai multe informații, va rugăm să ne contactați la nr. de telefon: +40 724 262 864 pentru a programa o vizită la showroom-ul nostru din București.

Gama de parchet lemn masiv

Vă oferim o gama foarte variată de parchet masiv din diferite esențe de lemn autohton și exotic (stejar, teak, jatoba, merbau etc.), fabricate în diferite modele, culori și texturi. Parchetul din lemn masiv este garanția calității și a durabilității, și da elegantă și stil casei dvs. În funcție de esență de lemn, destinația camerei, exigențele estetice ale dvs. suntem în măsură să va indrumam cu sfaturi și detalii tehnice privid alegerea unui tip de parchet, precum și montajul acestuia.

Parchetul masiv are stratul suport din aceeași esență că și stratul de uzură și se poate monta prin lipire ( 0,131 m² K/W K/W ) pe toate tipurile de pardoseli, inclusiv pardoseli cu încălzire. Avantajele parchetului masiv sunt următoarele: izolează foarte bine termic, este rezistent în timp, nu reține praful și mucegaiul, este ușor de montat, se întreține ușor și poate fi raschetat de mai multe ori. Parchetul masiv se montează numai în încăperi cu umiditate moderată.

Toate produsele noastre au o rezistență termică foarte bună și sunt fabricate din lemn 100%.

Preț Parchet Stejar și lemn masiv

Prețul parchetului comercializat de Custom Floors depinde de următorii factori: esență lemnului, grosimea lamelei ( între 10mm și 22mm ), lungimea lamelei ( între 220 mm și 2000 mm ) și selecția ( desenul lemnului ). Clasele de selecție sunt reglementate de normele europene UNI EN 13226 și UNI EN 13227. În funcție de esență de lemn, destinația camerei și exigențele estetice ale dvs. va putem oferi sfaturi și detalii tehnice privind alegerea unui tip de parchet.