Parchet dublu stratificat cu finisaje deosebite și unice!

Vă punem la dispoziție Colecția STYLE compusă din parchet dublu stratificat din stejar pentru casă, birouri, hoteluri, săli de evenimente la prețuri promoționale. Firma noastră este specializată în comercializarea și montajul elementelor de parchet masiv, parchet dublu stratificat, dublustratificat, fabricate din diverse esențe de lemn (stejar, nuc, cireș, arțar etc.), în diferite forme și grosimi. Pentru informații tehnice, va rugăm să ne contactați la nr. de telefon: +40 724 262 864 pentru a programa o vizită la showroom-ul nostru din București.

Gama de parchet dublu stratificat

Parchetul dublustratificat, datorită varietății sale dimensionale, permite realizarea unor modele mai complicate și complexe. Parchetul dublustratificat are un indice de transfer termic și rezistență termică foarte bună, iar stratul de uzură poate fi de grosimi diferite, începând de la 2,5 mm și până la 6 - 8 mm, în funcție de modelul ales. De aceea poate fi recondiționat de mai multe ori pâna se ajunge la nut și feder, după care se va înlocui. Acest tip de parchet se montează prin lipire ( 0,078 m² K/W ) pe toate tipurile de suport: sapă, încălzire în pardoseală, ciment etc. Parchetul dublu stratificat este ușor de montat, se întreține fără probleme și aduce aspectul elegant al lemnului în locuința dvs.

Toate produsele noastre au o rezistență termică foarte bună și sunt fabricate din lemn 100%. Comercializam parchet cu finisaje deosebite și unice: aspect învechit, periat, afumat, finisare manuală, tăieri neregulate etc. Pentru comenzi parchet masiv din stejar și alte esențe nobile, va rugăm să ne contactați.

Preț parchet dublu stratificat

Prețul parchetului comercializat de Custom Floors depinde de următorii factori: esență lemnului, grosimea lamelei ( între 10mm și 22mm ), lungimea lamelei ( între 220 mm și 2000 mm ) și selecția ( desenul lemnului ). Clasele de selecție sunt reglementate de normele europene UNI EN 13226 și UNI EN 13227. În funcție de esență de lemn, destinația camerei și exigențele estetice ale dvs. va putem oferi sfaturi și detalii tehnice privind alegerea unui tip de pardoseală.