info
Telefon: 0724262864 | Email: dorin.nas@parchet-masiv.com

Mocheta pentru casa - Stil si calitate!


Comercializam o gama variata de mocheta modulara si role din lana, poliamida si amestec, rezistenta, durabila, la un pret imbatabil. Pentru mai multe informatii si mostre mocheta, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: +40 724 262 864 pentru a programa o vizita la showroom-ul nostru din Bucuresti.


mochete pentru casa
Mocheta role

Mochete in role, disponibile intr-o larga paleta de culori si modele.covor pvc
Mocheta modulara

Mochete modulare pentru birouri in diverse modele si dimensiuni.pret mochete module
Mocheta casa

Mochete in diverse modele si texturi pentru personalizarea casei dvs.Gama de mocheta pentru casa si birou


Mocheta in role reprezinta un tip de pardoseala ce asigura izolare fonica si termica, avand o mare flexibilitate in ce priveste alegerea culorilor, modelului si designului dorit. Daca doriti sa va creati un spatiu de locuit personalizat, mocheta este alegerea perfecta. Mochetele se instaleaza usor, permitand clientilor combinatii intre culori si modele. Texturile sunt de mai multe tipuri, de la fir buclat la fir tuns plusat, cu model sau fara, avand puterea sa evidentieze personalitatea oricarei camere. Nuantele calde (rosu si portocaliu) sunt potrivite pentru camerele de zi, livinguri, sali de recreere pentru a crea o atmosfera activa, in schimb culorile reci (albastru si verde) aduc o atmosfera de calm si sunt potrivite pentru dormitoare.

Mocheta pentru casa are un design deosebit ce decoreaza spatiu, oferind confort si eleganta. Suprafata sa moale este foarte rezistenta, ofera izolare fonica excelenta si rezistenta mare la alunecare. Fabricate din fire IMPREL 100 % sau lana pura, mochetele pentru casa rezista foarte bine impotriva uzurii.

Mocheta modulara (dale) este ideala pentru pardoseli moderne in birouri, spatii comerciale sau administrative. Aceste produse ofera un confort deosebit, o izolare fonica excelenta si rezistenta sporita la alunecare. Modulele au urmatoarele dimensiuni: 50x100cm, 25x100cm, 100x100cm.


Pret mocheta - Discounturi la comenzi mari

Pretul mochetelor comercializate de Custom Floors depinde de urmatorii factori: textura firului si compozitie. La comanda personalizam mochete dale sau role cu sigla si elementele de design dorite de beneficiar. Consilierii nostri va pot ajuta cu informatii si sfaturi in privinta alegerii celei mai bune mochete pentru casa sau biroul dvs.