Mochetă de calitate pentru biroul dvs. !

Vă oferim o gama variată de mochetă, pentru birouri, de trafic intens, în format role și modulară la un preț imbatabil. Pentru mai multe informații și mostre mochetă, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: +40 724 262 864 pentru a programa o vizită la showroom-ul nostru din București.

Mochete în role, disponibile într-o largă paleta de culori și modele.

Mochete module combinate pentru estetica pardoselii.

Vă prezentăm câteva din proiectele realizate de Custom Floors.

Mochetă pentru birou și spații administrative

Biroul reprezintă cartea de vizită a unei firme, indiferent de activitatea acesteia. De aceea este imperios necesar că decorațiunile și amenajarea lor să fie de calitate, să creeze un spațiu confortabil și relaxat. Mochetă trebuie să fie un element vizual puternic, de aceea culorile și desenul joacă un rol important în designul de interior. Alte calități ale unei mochete pentru birou ar fi: rezistență la uzură, întreținere ușoară, izolare fonică excelență, rezistență sporită la alunecare etc. Dacă doriți să va creați un spațiu de lucru personalizat, mochetă este alegerea perfectă.

Avantaje mochetă role și modulară

Datorită celei mai recente tehnologii - Chromojet 100% fibre de poliamida IMPREL®, mochetele au o rezistență foarte mare la uzură, absorbție acustică foarte bună, sunt antialergice, se întrețîn ușor, se pot utiliza la mochetarea scărilor și a pardoselilor cu încălzire încorporată. Mochetele modulare și role sunt încadrate în cea mai înalta clasa de incendii:fl-S1. De asemenea, lungimile mari ale rolelor va permit să aveți pierderi minime de material, iar montajul este facil. Varietatea de modele, culori și texturi va ajută să decorați orice tip de încăpere cu prețuri mici și în timp scurt.